Vuokrattavat asunnot Kotkassa

Vuokrattavat asunnot Kotkassa – usein kysytyt kysymykset

Mikä on kotkanmajoitus.fi?

Kotkanmajoitus.fi on Kotkan Asunnot Oy:n tarjoama palvelu yrityksille. Palvelun kautta yhtiö vuokraa kalustettuja asuntoja Kotkan-Haminan seudulle töihin tuleville työntekijöille. 

Missä vuokrattavat asunnot sijaitsevat?

Vuokrattavat asunnot sijaitsevat Kotkan Ruonalassa, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä Kotkan että Haminan suuntaan. Ruonala on luonnonläheinen, metsäinen asuinalue, jonka läheisyydestä löytyy upeita lenkkeilymaastoja sekä talvisin hiihtoladut. Kaikki palvelut, kuten päivittäistavarakauppa, kioski, apteekki, lähipubi, urheilutalo ja liikuntapaikat ovat kävelyetäisyydellä.

Etäisyyksiä

Hamina-Kotka satama, Mussalo6 km / 12 min
Hamina-Kotka satama, Hamina 25 km / 25 min
Google Data Center24 km / 24 min
Kotkan keskusta8 km / 10 min
Haminan keskusta24 km / 20 min
Helsinki128 km / 1 h 20 min

Mikä on Kotkan Asunnot Oy?

Kotkan Asunnot Oy on vuokrannut kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja kotkalaisille ja Kotkaan muuttaville jo 60 vuotta. Kotkanmajoitus.fi -palvelussa tarjottavat asunnot ovat vajaakäytöllä pienen paikallisen kysynnän vuoksi. Yrityksille vuokrattavat asunnot eivät siis ole pois yhtiön muilta asunnonhakijoilta.

Kuinka paljon asuntoja on?

Meillä on useita 3 h + k asuntoja ja joitakin 4 h + k asuntoja. Pystymme nopeasti kalustamaan ja varustamaan lisää asuntoja tarpeenne mukaan. Kerro toivomanne asuntojen tai vuodepaikkojen määrä yhteydenottolomakkeella.

Minkä kokoisia vuokrattavat asunnot ovat? 

Asunnot ovat pinta-alaltaan noin 70-80 m2. Kolmioissa on 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja kylpyhuone/wc. Kalustamme kolmioihin 4 vuodepaikkaa, eli 2 vuodetta molempiin makuuhuoneisiin, jolloin olohuone säilyy viihtyisänä oleskelutilana. Jos haluatte vuodepaikan tai kaksi myös olohuoneeseen, sekin on mahdollista.

Mitä hintaan sisältyy?

Perushintaan sisältyy majoitus mukavassa, kalustetussa asunnossa, astiat ja ruoanlaittotarvikkeet, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä siivous 2 viikon välein. Lämmitys ja vesi sisältyvät myös perushintaan. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen haluamansa yhtiön kanssa. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone. Asunnoissa on myös valmiina arjen sujumiseen tarvittavia asioita, kuten astianpesuaine, tiskiharja, käsisaippua ym. 

Mitä muita palveluja on saatavilla?

Halutessanne voitte varata edullisesti pysäköintipaikkoja tai saunavuoron talon yhteisestä saunasta, mikäli vuoroja ja paikkoja on varaushetkellä saatavilla.

Kuinka usein asunnot siivotaan?

Asunnot siivotaan 2 viikon välein. Siivouksen yhteydessä vaihdamme vuodevaatteet ja pyyhkeet, imuroimme ja pesemme lattiat, pyyhimme tavaroista vapaat tasot, pesemme wc:n/kylpyhuoneen ja viemme roskat (biojäte, muovipakkaukset, sekajäte). Astioiden tiskaaminen ja muiden jätelajien kierrätys ei sisälly siivouspalveluun.

Minne roskat tulee viedä?

Vaikka siivouspalvelumme vie roskat 2 viikon välein, toivomme silti majoittujilta aktiivista asennetta lajitteluun ja roskien viemiseen väliaikoina. Haluamme toimia vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti, joten toivomme, että asukkaat lajittelevat jätteet oikein. Asunnosta löytyvät ohjeet lajitteluun ja kierrätykseen sekä astiat lajiteltaville jätteille. Jokaisen talon pihalla on jätekatos, josta löytyy astiat erilaisille jätteille. Ainoastaan paristot ja ongelmajätteet tulee toimittaa muualla oleviin keräyspisteisiin.

Miten kalustettuja asuntoja voi vuokrata?

Meillä ei ole varausjärjestelmää, vaan voitte tiedustella asuntoja oman yrityksenne tarpeeseen yhteydenottolomakkeella. Suosimme pidempiaikaisia sopimuksia ja siispä asuntojen minimivuokrausaika on 1 kuukausi.

Kuinka otatte huomioon vastuullisuuden?

Haluamme toimia mahdollisimman vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. 

Asunnon siivouksessa, pesulapalveluissa ja huollossa työllistämme paikallisia, kotkalaisia yrityksiä. 

Käytämme asuntojen varustamisessa mahdollisuuksien mukaan hyväkuntoisia, kierrätettyjä pientavaroita. Asunnoissamme on esimerkiksi kierrätettyjen pokkareiden kirjasto, josta voi ottaa ja jonne voi palauttaa luettavaa!

Sängyt, sohvat ja kaikki tekstiilit ovat kuitenkin uusia, jotta varmistamme niiden puhtauden.

Valaisimissa käytämme pitkäikäisiä ja vähän energiaa kuluttavia led-lamppuja. Siivouksessa käytämme ympäristöystävällisiä, Suomessa valmistettuja pesuaineita. Kierrätystä varten olemme järjestäneet asuntoon kierrätysohjeet sekä astiat eri jätelajeja varten.

Scroll to Top